Livingston

O NAMA

MI SMO

Livingston

Škola je počela sa radom 1993. Osnivač i vlasnik škole je Maja Gavrilović Maksimović, klinički psiholog, predavač engleskog jezika i instruktor u obuci metodike.

Sedište Centra se nalazi na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 41, u maloj zgradi škole „Veljko Dugošević“. Od septembra 2017. škola radi na još jednoj lokaciji, u šarmantnom prostoru u Jaše Prodanovića 10, kod Botaničke bašte.

Od osnivanja do danas u školi je strane jezike učilo i uspešno naučilo više hiljada polaznika. Najveći broj polaznika uči engleski a nešto manji broj se opredeljuje za francuski ili za oba jezika. Naši polaznici mogu biti svi koji žele da nauče strani jezik; zainteresovani svih uzrasta, od predškolaca preko osnovaca, gimnazijalaca, studenata do odraslih, svih nivoa znanja, od početnog do viših nivoa.

Livingston je od 1999. jedna od škola osnivača i članica stručnog Udruženja nastavnika – vlasnika škola stranih jezika Srbije, YALS, jedinog nacionalnog udurženja koje promoviše kvalitet i visok standard rada u oblasti podučavanja stranih jezika.

Nastavni kadar škole čini tim stručnjaka sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom i izraženim entuzijazmom za rad i usavršavanje svog rada.

Osim redovne nastave Livingston za svoje polaznike organizuje dodatne, vannastavne aktivnosti koje se planiraju za svaku školsku godinu, počev od obeležavanja i proslava praznika do praćenja aktuelnih tema ili kulturnih događanja kod nas i u inostranstvu.

BRITISH COUNCIL

Addvantage

Centar je uključen u Addvantage program Britanskog Saveta na osnovu svog opredeljenja da organizuje pripreme za polaganje međunarodnih Kembridž ispita, i ispunjava uslove za Tier 1.

Upis

Centar za strane jezike Livingston se bavi:
Vrste kurseva:
Livingston