Livingston

O NAMA

MI SMO

Livingston

Škola je počela sa radom 1993. Osnivač i vlasnik škole je Maja Gavrilović Maksimović, klinički psiholog, predavač engleskog jezika i instruktor u obuci metodike.

Sedište Centra se nalazi na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 41, u maloj zgradi škole „Veljko Dugošević“. Od septembra 2017. škola radi na još jednoj lokaciji, u šarmantnom prostoru u Jaše Prodanovića 10, kod Botaničke bašte.

Od osnivanja do danas u školi je strane jezike učilo i uspešno naučilo više hiljada polaznika. Najveći broj polaznika uči engleski a nešto manji broj se opredeljuje za francuski ili za oba jezika. Naši polaznici mogu biti svi koji žele da nauče strani jezik; zainteresovani svih uzrasta, od predškolaca preko osnovaca, gimnazijalaca, studenata do odraslih, svih nivoa znanja, od početnog do viših nivoa.

Livingston je od 1999. jedna od škola osnivača i članica stručnog Udruženja nastavnika – vlasnika škola stranih jezika Srbije, YALS, jedinog nacionalnog udurženja koje promoviše kvalitet i visok standard rada u oblasti podučavanja stranih jezika.

Nastavni kadar škole čini tim stručnjaka sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom i izraženim entuzijazmom za rad i usavršavanje svog rada.

Osim redovne nastave Livingston za svoje polaznike organizuje dodatne, vannastavne aktivnosti koje se planiraju za svaku školsku godinu, počev od obeležavanja i proslava praznika do praćenja aktuelnih tema ili kulturnih događanja kod nas i u inostranstvu.

MI SMO

Livingston

Centar za strane jezike

Škola je počela sa radom 1993.u školi “Veljko Dugošević” ali danas, prostorije škole se nalaze u ulici Cara Jovana Crnog 8, u prijatnom ambijentu porodične kuće, smeštene u mirnom i zelenilom bogatom delu  Zvezdare.

Od osnivanja do danas u školi je engleski  jezik učilo i uspešno naučilo više hiljada polaznika. Osim engleskog u školi se uči i francuski jezik.

Škola Livingston  je 1999. učestvovala u osnivanju stručnog Udruženja nastavnika vlasnika škola stranih jezika Srbije, YALS, jedinog nacionalnog udruženja u Srbiji koje promoviše kvalitet i visok standard rada u oblasti podučavanja stranih jezika.

Nastavni kadar škole čini tim stručnjaka sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom i izraženim entuzijazmom za rad i dalje stručno usavršavanje.

Nastava se organizuje za širok spektar profila i potreba polaznika .

  • opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite, školska takmičenja).
  • za potrebe kompanija, za obuku zaposlenih
  • individualno i u grupi
  • u prostorijama škole, firme ili onlajn

Za sve uzraste, od najmlađeg, 5 godina pa do neograničenog broja godina, dokle god postoji potreba za učenjem.

Osim redovne nastave Livingston za svoje polaznike organizuje dodatne, vannastavne aktivnosti koje se planiraju za svaku školsku godinu, počev od obeležavanja i proslava praznika do praćenja aktuelnih tema ili kulturnih događanja kod nas i u inostranstvu.

BRITISH COUNCIL

Addvantage

Centar je uključen u Addvantage program Britanskog Saveta na osnovu svog opredeljenja da organizuje pripreme za polaganje međunarodnih Kembridž ispita, i ispunjava uslove za Tier 1.

Upis

Premise rada u školi Livingston su:

  • podučavanje i dece i odraslih zahteva celovit pristup učenju (na nivou čula, intelekta, emocija i ponašanja)
  • komunikacija je potka svakog časa
  • podučavanje je i profesija i pasija i umetnost
  • svi zaposleni su tim u pravom smislu te reči
  • svi su pročitali knjigu Ričarda Baha “Galeb Džonatan Livingston” više puta i znaju pojedine delove napamet J
Centar za strane jezike Livingston se bavi:
Vrste kurseva:
Livingston